Γλώσσα:
PHP  
PHP  
Home arrow Τομείς δράσης arrow Λατινική Αμερική και Καραϊβική
Λατινική Αμερική και Καραϊβική

Σας ενημερώνουμε ότι η Πρέσβης της Κούβας, Zelmys Maria Dominguez Cortina, καλεί σε μεγάλη συναυλία με Κουβάνικη μουσική. Ακολουθεί η πρόσκληση.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ

 

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 5.00μμ, στο κινηματοθέατρο ΑΛΚΥΟΝΙΣ , Ιουλιανού 42, θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη Συναυλία με την συμμετοχή των Κουβανών καλλιτεχνών που ζούνε στην Ελλάδα.

ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΤΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης διοργανώνει εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα την

Τετάρτη, 1 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ.

στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής,

οδός Βρυούλων & Κλαζομενών

Θα χαιρετίσει η Πρέσβειρα της Κούβας στην Ελλάδα Σέλμις Ντομίνγκες Κορτίνα και θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Καρανδρέας.

Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τον Τσε.  

«50 ΧΡΟΝΙΑ από τη δολοφονία του ΤΣΕ»

 «Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»!

Στις 8 προς 9 Οκτώβρη του 1967, ο κομαντάντε Τσε Γκεβάρα περνούσε στο πάνθεον των «αθανάτων» της Ιστορίας δολοφονημένος από τους υπηρέτες της CIA.
Στα 50 χρόνια από τότε, και στα όσα θα ακολουθήσουν, ο Τσε ήταν και θα είναι πάντα «παρών». Ανυπότακτος στρατιώτης , οδηγητής σε έναν ταξικό αγώνα χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 9/10 στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής και μνήμης στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema

Η ΕΕΔΔΑ έστειλε στο Κουβανικό Ινστιτούτο Φιλίας των λαών (ICAP) και στην Πρεσβεία της Κούβας στην Ελλάδα το παρακάτω μήνυμα αλληλεγγύης:

 

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ

ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ

 

 

 

Αθήνα, 19 Σεπτέμβρη 2017

Αγαπητοί σύντροφοι,

 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε, μέσω της οργάνωσής σας, την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους και σε όλο το λαό της Κούβας για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και τις ζημιές που υπέστη από το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα «Ίρμα».

Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και με τους λαούς των άλλων χωρών της Καραϊβικής που χτυπήθηκαν από τον ίδιο κυκλώνα και είχαν θύματα και μεγάλες καταστροφές στις υποδομές τους.

 

Οι ζημιές στην οικονομία, σε κατοικίες, σχολεία, νοσοκομεία, στο σύστημα ύδρευσης και ηλεκτροδότησης, γενικά στις υποδομές, είναι τεράστιες και η αποκατάσταση θα είναι δύσκολη και επίπονη. Ωστόσο, ο κουβανικός λαός διαθέτει μεγάλη πείρα σε τέτοια φαινόμενα, και είμαστε σίγουροι ότι με την οργάνωσή του, με την αποφασιστικότητά του και με την ατσάλινη θέληση που διαθέτει, θα καταφέρει και αυτή τη φορά να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και να προχωρήσει μπροστά.

«89 ΧΡΟΝΙΑ από τη γέννηση του ΤΣΕ». Τιμητική εκδήλωση για την γέννηση του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα διοργανώνει η NEW STAR την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 20.00, στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema.

 

«Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το κεφάλι απέναντι

στον ήλιο. Και ο ήλιος πρέπει να κάψει το μέτωπο και καίγοντάς

το να το σφραγίσει με τη σφραγίδα της τιμής.

Όποιος περπατάει σκυφτός, χάνει αυτή την τιμή» Τσε

 

Η NEW STAR όπως κάθε χρόνο διοργανώνει και φέτος τιμητική εκδήλωση για τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 20.00 στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema, με αφορμή την 89η επέτειο γέννησής του.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Ομιλίες – Χαιρετισμούς, Απαγγελίες – Αναγνώσεις, Μουσικό Πρόγραμμα και Προβολές.

 

"Να μετατρέψουμε την καθημερινή ζωή σε μια πυρκαγιά". Τσε

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 45 από 73

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΔΔΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διαβάστε εδώ